ZATRAŽI PONUDU

Web dizajn

Tražite kreativne web dizajnere?

Prilagođavanje vašem brandu i vašoj poslovnoj filozofiji temelj je svakog našeg dizajna, stoga nam je upoznavanje s vama i vašim klijentima ključno pri stvaranju web stranica koje će se prilagoditi vašem stilu i pružiti posjetiocima iskustvo kakvo vi želite. No zbog toga nećemo zanemariti pravila struke (usability, accessibility, HCI) i posljednje trendove u web dizajnu, kako bismo vašim klijentima pružili ljepota dizajna, lakoću navigacije i jednostavnost pristupa podacima.

User Experience dizajn

Zadivljujuća web stranica nije samo lijepa.

Iza dopadljivih boja i prikladnih fontova krije se istraživanje načina na koji posjetioci doživljavaju i koriste sadržaja web stranica, te kako s njima interagiraju. Upoznavajući se s ulogom web stranica u vašem poslovanju, te načinom na koji želite komunicirati s ciljanom publikom pomoći će nam u razvoju platforme kakvu zamišljate. Fotografije i maštovite ilustracije vaše će web stranice učiniti prepoznatljivima, no jedino dobro osmišljeni raspored elemenata, promišljeni meni i responsive layout zadržat će posjetioce na vašim stranicama. Zbog toga dizajniramo za korisnike, pružajući im jednostavnu navigaciju, sučelja prilagođena svim uređajima i intuitivnu interakciju, što njihovo iskustvo na vašim web stranicama čini jedinstvenim, a po tome će zapamtiti i vaš brend.

Što radimo

Dizajn korisničkih sučelja

Koncentrirajući se na korisnike i njihovo iskustvo pri interakciji s našim dizajnom, omogućava nam razvoj web stranica, sučelja za aplikacije i software koji su jednostavni za korištenje, intuitivni, dostupni, ali i zabavni. Kako za interakciju na internetu tako i u slučaju vašeg poslovnom sustava (ERP), dizajn sučelja osnova je za uspješno povezivanje s korisnicima, što će vašim klijentima ili zaposlenicima omogućiti brzi rad sa što manje klikanja, zahvaljujući jasnim uputama i jednostavnom rasporedu informacija.

Arhitektura informacija

Ukoliko želite predstaviti sve vaše proizvode, ponuditi pregršt informacija, dodati novu sekciju ili se jednostavno želite podrobno i precizno predstaviti na internetu, način na koji ćete to učiniti ključan je za uspjeh. Arhitektura informacija omogućava nam stvaranje web sadržaja koji će biti čitan, jer će vašim klijentima omogućiti jednostavno nalaženje potrebnih informacija kroz intuitivnu navigaciju i najbolje funkcionalnosti.

Mobilni dizajn

U današnje vrijeme velika količina sadržaja stvara se isključivo za mobilne uređaje, s toga se svi koji žele poslovati na Internetu moraju prilagoditi pravilima mobilnoga dizajna. Raspon i vrsta uređaja do kojih ćete tako doprijeti osigurati će vam vidljivost i rastuću popularnost među potencijalnim klijentima, zato što čete im omogućiti interakciju s vama dok su u pokretu, ali i iz udobnosti kućnog računala, bez kompromisa po pitanju funkcionalnosti i izgleda.