ZATRAŽI PONUDU

Razvoj web aplikacija

Imate ideju za aplikaciju? Mi pretvaramo vaše ideje u uspješne proizvode!

Ukoliko želite pospješiti svoje poslovanje s novim online proizvodom ili želitet vašim klijentima pružiti jedinstveni sadržaj, mi vam možemo pomoći. Koristeći najnovije web tehnologije možemo razviti aplikaciju prikladne svim uređajima, kako biste vašim klijentima bili uvijek dostupni, postajući dio njihove svakodnevnice.

Back-end i front-end programiranje

Web aplikacije po mjeri

Interaktivni sadržaj koji vašu tvrku predstavlja na najbolji način privući će više posijetitalja, a time i potencijalnih klijenata, odvajajući vas od konkurencije i omogućavajući vam bolju prodaju. Naše nam iskustvo omogućava razvoj svoh vrsta aplikacija na temelju vaših ideja, a možemo vam ponuditi i profesionalne savjete i tako razviti aplikaciju pomoću najnovijih tehnologija, u skladu s pravilima i standardima struke.

Responsive design

S mogućnošću pregledavanja web sadržaja na mobilnim uređajima, važnost stvaranja dizajna koji se pravilno prikazuje na svim vrstama uređaja sve je veća. Iako responsive layout gradimo od samog početka dizajniranja, tek će naše poznavanje najnovijih standarda u HTML i CSS programiranju omogućiti da se vaš saržaj doista pravilno prikazuje na svim uređajima. Osim izrade novog reponsive dizajna, možemo pretvoriti i vaš postojeći dizajn u responsive layout.

Back-end programiranje

Većinu naših aplikacija i web stranica pokreće naš upravljački sustav, kojeg smo razvili nakon niza godina istraživanja, sakupljanja dojmova klijenata, izmjena i usavršavanja. Zahvaljujući takvom pristupu danas vam možemo ponuditi modularne back-end sustave za upravljanje sadržajem, e-commerce i online booking.

We are fluent in


Naši proizvodi:

CMS

Nakon godina razvoja i prilagođavanja potrebama našin klijenata, razvili smo Sustav za upravljanje sadržajem (CMS) koji je prilagođen potrebama standardnog online poslovanja. Naš CMS omogućiti će vam potpunu kontrolu nad sadržajem web stranica i brzu objavu najnovijih infromacija, što će vašim klijentima omogućiti lako praćenje vaših aktivnosti, novosti i promocija. Zahvaljujući modularnosti i mogućnosti jednostavnog unapređenja, možemo vrlo lako razviti gotovo bilo koju funkcionalnost i tako zadovoljiti svaku vašu potrebu, ne zanemarujući uz to redovito ažuriranje sustava na posljednju verziju. Zbog toga možemo brzo i jednostavno razviti nove ili poboljšanje module ukoliko želite proširiti svoje poslovanje.

Internet trgovine

Svoje web trgovine razvijamo pomoću Magento sustava, vodećeg sustava za e-commerce. Stvoren kako bi zadovoljio potrebe svih vrsta web trgovina, Magento nam omogućava stvaranje ciljanog sadržaja temeljeći se na vašim potrebama i značajkama vaših proizvoda. Redovito primjenjujemo ažuriranja, ekstenzije i nove značajke čim postanu dostupne unutar Magento sustava, što će vašu web trgovinu održati sigurnom i funkcionalnom.

Online booking

Zahvaljujući brojnim suradnjama s privatnim iznajmljivačima, hotelima i čarterima, razumijemo posebnosti svakog sektora i poznajemo način na koji primijeniti web booking od slučaja do slučaja. Upravno ta znajna omogućila su nam razvijoj sustava koji je posve intergiran u naš CMS, no može se koristiti i kao zasebna aplikacija. Možemo vam ponuditi i instalaciju payment gatewaya kako bi vaš sustav bio u potpunosti neovisan, a osim toga pronaći ćete i niz dodanih značajki koje će vam olakšati upravljanje i praćanje rezervacija.