ZATRAŽI PONUDU

Spremni ste za online prodaju?

Otkrijete naša rješenja za web trgovine i započnite poslovati globalno

Mi stvaramo moderne i uspješne web trgovine za rast vašeg poslovnog uspjeha!

Što vam možemo ponuditi

Vrhunski dizajn

Web shop modernog izgleda, prilagođen svim uređajima (responsive design), koji će predstaviti aše proizvode ili usluge na najbolji način, pritom olakšavajući vašim kupcima proces kupovine.

Magento web shop

Rješenja izrađena u Magento sustavu za e-commerce mogu se prilagoditi vašim poslovnim potrebama, implementirajući dizajn i funkcionalnosti razrađene prema vašim specifikacijama.

Payment gateway

Uz uobičajene metode plaćanja (npr. bankovni transfer), vaša web trgovina može ponuditi i kartično plaćanje putem sigurnog payment gatewaya, što će vašim kupcima omogućiti sigurnu i brzu kupovinu.

Integracija

Naše se web trgovine mogu povezati s postojećim ERP sustavom, kako bi podaci na internetu uvijek bili ažurni, te kako bi vaši potencijalni klijenti doista dobili ispravnu informaciju o cijeni i dostupnosti proizvoda.

Internet marketing

Web stranice optimizirane za tražilice (SEO), Google AdWords kampanje i stvaranje optimiziranog sadržaja (Content marketing)

Podrška

Nakon objave vaše web trgovine i dalje ćemo biti uz vas, spremni za izradu izmjena, ažuriranje, pomoći vam s objašnjenjima i rješenjima za potencijalne probleme. /p>


Što ćete moći s vašom web trgovinom?

Osim pružanja brzog i jednostavnog način kupnje, uz 0-24 radno vrijeme, web trgovina je i odlično mjesto za prezentiranje vaših proizvoda. Predstavljanjem vaših proizvoda putem kataloga sa slikama, cijenama, opisima i mogućnošću jednostavnog editiranja i stvaranja “posebnih ponuda”, nećete proći nezapaženo. A kada počinju stizati narudžbe vaša web trgovina olakšati će vam njihovo praćenje i rješavanje u što kraćem roku. Pregršt statističkih alata i funkcija za marketing omogućiti će vam cijljano reklamiranje i planiranje. Zbog toga vaša web trgovina postaje alat za efikasno reklamiranje, informiranje klijenata i stvaranje poslovne mreže - alat koji će preobraziti način na koji poslujete!