ZATRAŽI PONUDU

Internet marketing

Informirajte potencijalne klijente o svom poslovanju!

Pretvorite svoje investicije u web prezentaciju u unosan posao ili ih iskoristite do punog potencijala kako bi upravo vaši potencijalni klijenti bili informirani o vama. Tu smo kako bismo vas uveli u svijet online reklamiranja kroz nekoliko faza koje obuhvaćaju optimizaciju vaših web stranica, prilagodbu vaših kampagna, stvaranje jedinstvenog sadržaja i praćenje rezultata našeg zajedničkog rada.


Što vam možemo ponuditi

Web stranice prilagođene za SEO

Web stranice koje stvaramo prilagođene su za implementiranje online reklamiranja. Dizajnirane i razvijane po pravilima struke, naše su web stranice izrađene imajući na umu korisnika i to kroz implementaciju usability i accessibility standarda, no ne zanemarujemo niti kod, pa su s toga naš html i css uvijek optimizirani i ažurirani. A to vrijedi i za vaš sustav za upravljanje sadržajem koji će vam omogućiti ažuriranje sadržaja i reklamiranje vaših proizvoda i usluga.

Google AdWords

Osmišljavamo AdWords kampanje za poslovne aktivnosti ili proizvode pomoću kojih ćete brzo doprijeti to željenih klijenata. Mi ćemo se pobrinuti za pokretanje kampanje, istražit ćemo tržište i vaše mogućnosti, pratit ćemo rezultate i izvjestiti vas o napretku oglašavanja.

Istraživanje ključnih riječi

Ispravan tip, količina i relevantnost ključnih riječi i fraza na vašim web stranicama temelj su za svaku aktivnost marketinga na tražilicama. Zbog toga je ozbiljno istraživanje ključnih riječi i fraza preduvjet za uspješno uspostavljanje online marketing kampanja. Možemo vam ponuditi istraživanje ključnih riječi i osmisliti optimalne ključne riječi za vasm, a koje ćete kasnije moći iskoristiti za stvaranje sadržaja na vašim web stranicama i unutar online marketinga.

Content marketing

Web stranica s nedovoljno sadržaja ili s neoptimiziranim sadržajem nije iskorištena do svog punog potencijala. Zbog toga vam nudimo usluge planiranja i stvaranja sadržaja koji će biti prilagođen vašem poslovanju i ciljevima. Imajući na umu vaše ključne riječi, ali i vašu osobnost i profil vaših klijenata, stvorit ćemo uvjerljiv i ozbiljan sadržaj koji će biti dobro rangiran na tražilicama, ali će biti zanimljiv i vašim klijentima.

Social media

S pokretanjem novih društvenih mreža i poboljšanjem njihovih značajki, ponekad je teško osmisliti najbolju taktiku za uspostavljanje marketinških kampanja na društvenim mrežama. Zbog toga je uspješna strategija oglašavanja na društvenim mrežema ključna za uspjeh, omogućavajući vam izbor društvene mreže, tijek kampanje, ciljeve i sredstva. Obratite nam se kako bismo vas savjetovali oko ispravne strategije, izradili vaše oglase na mrežama kao što je Facebook i promovirali vaše poslovanje na platformama koje koriste upravo vaši klijent

Dizajn bannera i flayera

Stvaramo privlačan grafički dizajn za vaše reklame, kako za web tako i za tisak. Možemo prilagoditi vaš brand i značajke dizajna kako bismo stvorili bannere i online reklame koji će vas predstaviti na najbolji način, ili možemo prilagoditi vaš online image za tisak, kroz dizajn flajera, posjetnica, kuverti, sl.