ZATRAŽI PONUDU

Rješenja za online booking

Preuzmite kontrolu nad vašim smještajem!

Sve vrste smještajnih jedinica mogu podnusi online booking, s toga ukoliko iznajmljujete samo jednu sobu, nekoliko apartmana, posjedujete hotel ili charter, možete iskoristiti povoljnosti booking sustava kao ciljane poslovne inovacije.

Što vam možemo ponuditi

Ekskluzivni dizjan

Izgled koji će predstaviti vaš objekt sa stilom, kako bi privukli klijente s onim najboljim što možete ponuditi, omogućavajući im bezbrižnu navigaciju po vašim stranicama i jednostavnu rezervaciju u samo nekoliko klikova.

Kalendar rezervacija

Implentiranje kalendara zauzetosti na vašim web stranicama omogućit će klijentima točan izbor datuma, planiranje te pristup točnim informacijama, dok će vama omogućiti jednostavno upravljanje rezervacijama i planiraje rasporeda iznajmljivanja.

Arhiva rezervacija

Praćenjem prošlih rezervacija može vam pomoći u detektiranju trendova, prepoznavanju čestih gostiju i planiranju sezone uz preciznost statističkih alata. Na taj ćete si način osigurati najveći broj rezervacija ali ćete biti u mogućnosti pripremiti dinamične cjenike koji će privući goste i donijeti vam zaradu.

Payment gateway

Dodavanjem sustava za internet plaćanje na vašu web stranicu pružit će potencijalnim gostima potpunu uslugu, bez posrednika i skrivenih troškova. Preuzmite kontrolu nad vašim rezervacijama s jednostavnim i sigurnim plaćanjima pologa putem kreditnih kartica, što će i vašim klijentima olakšati proces rezervacija kojeg će moći obaviti brzo, na vašim stranica i s mogućnošću biranja sredstva plaćanja.

Internet marketing

Nakon što vaša web stranica s booking sustavom bude spremna predstaviti vas na željeni način, vrijeme je za reklamiranje! Možemo vam ponuditi vođenje online marketinga uz pomoć GoogleAdsa, content marketinga i marketinga na društvenim mrežama, te vas savjetovati oko najbolje strategije i vrste sadržaja kojeg biste trebali stvarati. Ili možemo preuzeti sve segmente vašeg online marketinga kako biste u potpunosti uživali sve pogodnosti web poslovanja.

Podrška

Uz podrobno planiranje dizajna i razvoja, ipak može se desiti da će nešto poći po zlu, jer internet je dinamična i promjenjiva sredina. Ukoliko se dogodi problem, mi smo vam na raspolaganju za rješavanje problema sa serverima, ažuriranjem softwarea i pružanje savjeta oko novih značajki, kako bi vaš sustav uvijek bio funkcionalan i siguran.

Kome su namjenjeni Krea booking sustavi?

Iznajmljivači, charteri, hoteli, ali i apartmani i restorani mogu iskoristiti pogodnosti online sustava za rezervacije kako bi svojim klijentima omogućili brzo i sigurno rezerviranje smještaja ili usluge.

Rastuću broj turista odlučuje se na samostalno organiziranje putovanja, uz pomoć sve većeg broja online servisa koji pružaju inforamcije o destinaciji ali i smještaj. Omogućiti gostima online booking znači omogućiti im jednostavan i brz način rezervacije, što će svakako povećati broj gostiju koji će odlučiti odsjesti baš kod vas. No osim pogodonosti za vaše klijente, i vaše poslovanje može iskoristiti dobre strane booking sustava kroz praćenje upita i rezervacija, odgovaranje u relanom vremenu i organizaciju poslovnih aktivnosti na naj efikasniji način.